Daar is de zomer, daar is Tien Om Te Zien

Eindelijk: vakantie. Niets moet, alles mag. En aan zee mag altijd nét een beetje meer. Wat dacht je van een spetterend muzikaal feest op de dijk van Westende? Vertrouwde hosts Anne, Willy, Laura & Aaron vuren weer de grootste zomerhits van vroeger en nu op je af.

Kom op 24 & 25 juli en 7, 8 & 9 augustus gratis naar de opnames of kijk naar de iconische shows bij VTM. Je vakantie is officieel begonnen!

Ontdek de eerste namen!

De line-up van 9 augustus

De line-up van 8 augustus

De line-up van 7 augustus

De line-up van 25 juli

De line-up van 24 juli

Waar vind ik Tien Om Te Zien?

Het iconische Tien Om Te Zien-podium staat op de zeedijk in Westende, ter hoogte van de Rotonde. Zien we je daar? 😉

Veel gestelde vragen

Is Tien Om Te Zien gratis, of moet ik tickets kopen?

Tien Om Te Zien is een gratis evenement. Je kan gewoon afzakken naar Westende! Wil je in de Golden Circle, Silver Zone of op het VIP-deck staan, dan kan je tickets kopen via vtm.be/tickets. Let wel, als de site vol is wordt deze afgesloten. Je kan de show dan wel volgen op de voorziene schermen op de dijk en op het strand.

Hoe geraak ik op de Tien Om Te Zien-site?

We raden je aan om met het openbaar vervoer te komen. De tramhaltes Westende-Bad en Middelkerke Krokodiel liggen het dichtst bij de site van Tien Om Te Zien. Na de opnames zullen er extra kusttrams ingezet worden. Eén extra richting Nieuwpoort en twee extra richting Oostende

Kom je met de fiets? We voorzien fietsenstallingen vlakbij. Let op: fietsen mogen niet op de site en niet worden vastgemaakt aan tijdelijk hekwerk.

Als je met de auto komt, kan je parkeren op een van de omliggende parkings. De grootste publieke parking vind je aan de Badenlaan, ter hoogte van nummer 42. Van daaruit is het 15 minuten wandelen naar de Tien Om Te Zien-site. Weet wel dat het in de zomer erg druk kan zijn aan de kust en dat een parkeerplekje vinden niet altijd evident is.

Je kan meer informatie over het openbaar vervoer terugvinden op visit.middelkerke.be.

Wanneer beginnen de opnames van Tien Om Te Zien?

De opnames starten steeds rond 21u. Het einde van de opname is voorzien rond 23u. De site van Tien Om Te Zien is de hele dag geopend, ook overdag kan je dus de feestelijke sfeer komen opsnuiven. Let wel, de Golden Circle, Silver Zone en VIP zones zijn pas toegankelijk vanaf 19u30.

Zijn er zitplaatsen voorzien tijdens de liveshows?

Er zijn geen zitplaatsen voorzien. Als rolstoelgebruiker kan je wel een plaats reserveren voor jou en je begeleider. Meer informatie kan je terugvinden via deze link.

Is Tien Om Te Zien toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Iedereen is welkom op de opnames van Tien Om Te Zien! Als rolstoelgebruiker kon je je inschrijven om een plekje te reserveren op ons rolstoelpodium. Deze plaatsen zijn intussen volzet. Je kan je wel nog inschrijven op de wachtlijst via deze link.

Kan ik ter plaatse iets eten en drinken?

Op de site vind je heel wat foodtrucks en drankstanden. Je kan hier met Bancontact of Payconiq betalen.

Alcoholvrije drankjes en snacks mag je zelf meebrengen op het terrein. Het is niet toegestaan om alcohol, frigoboxen en glas mee te brengen. Samen houden we het schoon: gooi je afval daarom steeds in de vuilbak.

Zijn er toiletten voorzien op het terrein?

We voorzien extra publieke toiletten op de zeedijk ter hoogte van de Mezenlaan. Deze toiletten zijn betalend.

Kan ik ter plaatse nog ergens terecht met mijn vragen?

Zeker! Er is een infostand voorzien op de zeedijk ter hoogte van de Mezenlaan. Er zal ook een VTM Brand Ambassador op de zeedijk komende vanuit Middelkerke tussen de Caterpillar en de Olnetop in het Beaufort Beeldenpark aan de beachvlag van VTM staan om vragen te beantwoorden.

Do’s en don’ts op Tien Om Te Zien

Neem ons huishoudelijk reglement zeker eens door voor je afzakt naar onze site. Zo ben je helemaal mee!

Ik heb een vraag over tickets

De ticketing FAQ kan je hier terugvinden.